Manchester City Labda 2017/2018

Manchester City Labda 2017/2018

RSS/JO/LAB-1

Új termék

Manchester City - Labda 2017/18

Mérete:5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

7 990 Ft‎

Ugyan hamarosan beköszönt a tél, a focilabda akkor sem hiányozhat egyenlet futball barát gyűjteményéből sem, pláne nem egy Manchester City rajongó kollekciójából. Az angol alakulat piacra dobta eredeti, nike, klub logóval ellátott játékszerét, ami elengedhetetlen kelléke a baráti összejöveteleknek, közös focizásoknak. Kiválóan alkalmas egy terembe is, hiszen mintázata nem kopik le róla könnyedén. Ha szeretnéd meglepni egyik ismerősödet egy eredeti, bőr labdával, akkor ez lehet a legjobb választás erre a célra.  

 A termék főbb jellemzői:

- mérete: 5ös

- kiváló minőség

- eredeti Nike termék

Egy igazi focirajongónak pont football labdája ne lenne a kedvenc csapata szineiben? Nálunk ezt a hiányosságot is be lehet pótólni. Nézz körül a weboldalon és válogass kedvedre. Találd meg a kedvencedet, vagy gyűjtsd össze mindet!

Ha megtetszett, rendeld meg online minél gyorsabban, hogy minél gyorsabban kézhez kaphasd.

Legyél te is iskolád legmenőbb gyere az eredeti Manchester City labdával, amely elengedhetetlen kelléke a szünetekben történő focizásoknak, vagy a délutáni grundfocinak a haverokkal.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Kulcstartó (címer)

Manchester City Kulcstartó (címer)

Manchester City Kulcstartó

Anyaga:Aluminium

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában