Manchester City Hátizsák 2019/20

Manchester City Hátizsák 2019/20

RSS/CT/HÁTIZ-3

Új termék

Manchester City 2019/20 Hátizsák

Anyaga:100%-Polyester

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

12 990 Ft‎

A Premier League nyertese a 2018/19-es szezonban, teljességgel megérdemelten a Manchester City lett. Pep Guardiola csapata végig kifogástalanul játszott az idényben, ennek ellenére nem sikerült megszerezni a Bajnokok Ligája győztese címet, viszont a szurkolók nem keseredtek el, ugyanis tudják, kedvenc egyesületükben megvan minden, ami ahhoz kell, hogy a következő szezonban mindent megnyerjenek. Az elképesztően erős kerettel rendelkező alakulat bizonyára mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a rajongóiknak örömet okozzanak, viszont ehhez szükségük lesz minden szurkoló lelkes buzdítására. Amennyiben te is szereted a csapatot és akár élőben is szívesen megnéznéd őket, akkor figyelmedbe ajánljuk a 2019/20-as, eredeti, Manchester City klub logóval és Puma márkajellel ellátott, sötétkék színű hátizsákunkat, amellyel kényelmesen szállíthatod legfontosabb dolgaidat a meccsekre, mindezt úgy, hogy közben kedvenc gárdád címerét viseled. Természetesen a termék remekül funkcionál egyéb utazáskor is, sőt tanszereid is elférnek benne, így iskolába is bátran viheted Magaddal. Siess, rendeld meg most! 

A termék főbb jellemzői:

- anyaga: 100% polyester

- kiváló minőség

- eredeti Puma termék

- elején a csapat logója található 

 

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester City szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az angol alakulatot.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas.

Legyél te a legmenőbb az iskolában, választ te is a szigetországi együttes hátitáskáját!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Kulcstartó (címer)

Manchester City Kulcstartó (címer)

Manchester City Kulcstartó

Anyaga:Aluminium

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában