Olympique Marseille Vendég mez 2019/20

Olympique Marseille mez 2019/20 (kupa)

Új termék

Olympique Marseille mez 2019/20 (kupa)

Anyaga:

100% polyester anyag, amely rendkívül jó izzadság és hőszabályzó funkcióval bír, ezzel biztosítja viselőjének a kényelmes komfortot, sportolás esetén is, illetve segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

23 990 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Olympique Marseille szurkolója. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a francia bajnokságban vitézkedő gárda fanatikus rajongója vagy. Vásárold meg nálunk a hivatalos, fekete, puma és klub logóval ellátott, szürke mintás mezt, amelyet minden játékos, köztük Adil Rami, Dario Benedetto, Florian Thauvin, Dimitri Payet, Kevin Strootman, Luiz Gustavo, Hiroki Sakai, Valére Germain, Maxime Lopez, Álvaro Gonzalez, Morgan Sanson, Nemanja Radonjic, Boubacar Kamara vagy éppen Duje Caleta-Car is viselnek majd az egyesület mérkőzésein. Ugyan a csapat a tavalyi esztendőben az ötödik helyen végzett a bajnokságban, idén törekednek az előre lépésre és akár egy bajnoki címre is. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de kötelező darabja ez minden fanatikus ruhatárának. Vedd fel ezt az edzésekhez vagy akár a barátokkal történő közös focizásokhoz. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, hogy együtt tudjatok drukkolni kedvenceiteknek. Siess, rendeld meg még ma.

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-as kupa mez
- eredeti Puma termék
- anyaga: 100% polyester
- szellőzése tökéletes, hő és izzadás szabályozóval ellátott
- Fekete színű
- Kupa márkajellel és klub címerrel díszített

Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék!
Kitűnő ajándék lehet Olympique Marseille rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olympique Marseille Vendég mez 2013/14

Olympique Marseille Vendég mez 2013/14

Olympique Marseille 2013-2014-vendég mez

Anyaga:

100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék