Spanyolország mez 2018/19 (vendég)

Spanyolország mez 2018/19 (vendég)

Új termék

Spanyolország 2018/19 vendég mez

Anyaga: CLIMACOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

A 2018-as világbajnokság egyik legesélyesebb csapata a spanyol válogatott, ami nem csoda, hiszen olyan játékosok szerepelnek az alakulatban, mint Sergio Ramos, Andrés Iniesta, Isco, Gerard Piqué vagy éppen Diego Costa. A gárda sok csatát meg fog vívni a tornán, azonban nem mindig a hagyományos szerelésében láthatjuk majd spanyolokat. A viadalon pályára fognak lépni egy fehér, adidas mezben is, amely kialakításának köszönhetően bárhol – bármikor megállja a helyét még az edzéseken is. Válaszd te is ezt a terméket akkor, ha még nem találtad meg azt a szerelést, amiben nézni fogod kedvenceid találkozóit.

Spanyol válogatott vendég mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz a spanyol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,és ennek próbál megfelelni.

A termék főbb jellemzői:

-Spanyolország válogatott 2018/19 vendég mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Kerek nyakú kialakítás

-Klasszikus fehér szín, piros kiegészítésekkel

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden spanyol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Spanyol Válogatott VB gyerek Vendég mez Xavi felirattal

2014-15 Spanyol Válogatott VB gyerek Vendég mez Xavi felirattal

Spanyol Válogatott 2014-15 Adidas VB gyerek mez,Xavi felirattal

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.