Valencia Vendég mez (2019/20)

Valencia mez 2019/20 (vendég)

Új termék

Valencia mez 2019/20 (vendég)

Anyaga:

100% polyester, technológiájának hála kiválóan szabályozza a hőt illetve az izzadságot, ezáltal megteremti a komfortos viseletet úgy, hogy még intenzív sportolás esetén is megtartja a szárazságot.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

Ha te is a spanyol labdarúgó bajnokságban, a La Ligában, szereplő Valencia együttesének vagy a fanatikus szurkolója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a játékosok, köztük Rodrigo, Maximiliano Gómez, Daniel Parejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro, Carlos Soler, José Luis Gaya, Lee Kang-in, Rubén Sobrino, Denis Cheryshev, Eliaguim Mangala, Jason, Ezequiel Garay, Geoffrey Kondogbia, Francis Coquelin vagy éppen Daniel Wass által a mérkőzéseken viselt hivatalos, fekete, narancssárga mintás, puma és klub logóval ellátott vendég mezét. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus rajongó ruhatárából sem. A csapat az előző szezonban negyedik helyen végzett a bajnokságban, igaz jócskán lemaradt a győztes Barcelona gárdájától, azonban a 2019/20-as esztendőben mindenképpen számolni kell velük a hajrában is, bár az első mérkőzésükön döntetlent játszottak a Real Sociedad gárdájával. Ebben a felsőben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik nagyszerű alakulat fanatikus rajongója vagy. Siess, rendeld meg még ma. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon azért, hogy ugyan abban a mezben izgulhassatok kedvenceiteknek.

A termék jellemzői:

- Eredeti Puma Termék

- 2019/20-as széria

- Fekete- narancssárga színben

- V alakú kialakítás a kényelmesebb viselet érdekében

- bwin szponzor felirat, Puma márkajel és Valencia klub logó

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék, hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Valencia szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a spanyol alakulatot.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Valencia kulcstartó

Valencia kulcstartó

Valencia kulcstartó

Anyaga: Fém

Kiváló minőségű, eredeti termék