Árcsökkenés
Ajax galléros póló 2020/21

Ajax galléros póló 2020/21

Új termék

Ajax Póló 2020/21 galléros változat

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít.A termék kiváló hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, ezáltal szellőzése kifogástalan.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

12 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Az Ajax együttese a 2019/20-as esztendőben nem játszotta végig a teljes szezont, hiszen márciusban leállították a Holland labdarúgó bajnokságot a Coronavírus járvány miatt. A szezont törölték is, kieső az élvonalból nem volt, viszont a gárda bajnok lett 25 lejátszott fordulóval. A gárda jelenleg a következő esztendőre készül, amit már minden szurkoló nagyon vár. Ha te is az amszterdami alakulat fanatikus rajongója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, világoskék, adidas és klub logóval ellátott galléros pólóját, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Klaas-Jan Huntelaar, vagy éppen Donny van de Beek is viselnek a mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon és utazásokon. A póló rendkívül kényelmes, így nem csak a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, de bátran ajánljuk minden fanatikusnak iskolába vagy akár munkába menet. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben is bátran hordhatjuk ezt a szabadidő felsőt. Siess, rendeld meg még ma és szurkold végig a következő idényt ebben a felsőben.

A termék főbb jellemzői:

 

-Ajax világoskék galléros póló  

-Hivatalos,2020/21-es eredeti Adidas termék

-galléros nyakrész,kényelmes viselet

-három Adidas csík

-Varrott klub címer és hímzett Adidas logo

Ez a modell 2020/21-es idény Adidas kollekciójának eleme,a labdarúgók rendszeresen használják edzésre,de sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzéseken előtt, utazásoknál,sajtótájékoztatón és különböző média eseményeken.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ajax Kötött sapka

Ajax Kötött sapka

Ajax 2012-13-as Kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti termék