Ajax póló 2020/21 (világoskék)

Ajax póló 2020/21 (világoskék)

Új termék

Ajax Póló 2020/21-es idény

Anyaga:

100%-polyester,amely hő és izzadság szabályozó funkcióval bír, így viselőjének tökéletes szellőzését teremt. A termék egyedi hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, ezáltal szellőzése makulátlan.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

14 990 Ft‎

Te is az Ajax együttesének vagy a fanatikus rajongója? Ha igen, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, világoskék pólóját, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Klaas-Jan Huntelaar és Donny van de Beek is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon is. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, kényelmes, ezért az év melegebb napjain is büszkén képviselhetjük szeretett csapatunk címerét. Az Ajax a 2019/20-as esztendőben ugyan megnyerte a holland bajnokságot, viszont mindössze 25 fordulót rendeztek meg belőle, hiszen a Coronavírus járvány miatt befejezték az összecsapásokat. Ha minden jól alakul, akkor a következő esztendőt zavartalanul megrendezhetik, és újra nézők előtt léphetnek pályára a csapatok, amire mindenki nagyon vár, hiszen a holland meccseken rendre parázs hangulat szokott lenni. Ha szeretnéd szeretett alakulatod újabb bajnoki címbe hajszolni, vagy egy sikeres Bajnokok Ligája szezonba tuszkolni, akkor vásárold meg te is ezt a felsőt és izguld végig ebben az összecsapásokat.

A termék főbb jellemzői:

 

-Ajax világoskék póló  

-Hivatalos,2020/21-es eredeti Adidas termék

-kényelmes viselet

-három Adidas csík

-Varrott klub címer és hímzett Adidas logo

Ez a modell 2020/21-es idény Adidas kollekciójának eleme,a labdarúgók rendszeresen használják edzésre,de sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzéseken előtt, utazásoknál,sajtótájékoztatón és különböző média eseményeken.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ajax Kötött sapka

Ajax Kötött sapka

Ajax 2012-13-as Kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti termék