Arsenal hátizsák 2021/22

Arsenal hátizsák 2021/22

ARS/HTZS-22

Új termék

Arsenal hátizsák 2021/22

Anyaga:100% Polyester, mely kifejezetten puha tapintású kényelmes és praktikus viselet mely mosógépben könnyedén tisztán tartható

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

12 990 Ft‎

Az Arsenal együttese az elmúlt esztendőkben nem alkot maradandó teljesítményt az angol bajnokságban, így nem tud az európai kupasorozatok közelébe sem jutni. Talán nagy segítség lehet számukra, hogy visszatérhetnek a szurkolók a koronavírus járvány után a stadionokba, hiszen eddig üres lelátó előtt kellett pályára lépnie a csapatoknak. Az erősítést már megkezdte Mike Arteta együttese, hiszen már szerződtették Albert Sambi Lokonga-t az Anderlechttől 17,5 millió € ellenében a középpálya közepére, valamint megvásárolták Nuno Tavarest is a Benficatól 8 millió €-ért a balszélső védő posztjára. Ők talán megfelelő erősítések lehetnek a játékkép javítása érdekében. Ha te is az ágyúsoknak drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyben megmutathatod mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Arsenal fanatikusa, akkor a hivatalos, piros színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott hátizsák tökéletes választás lehet a számodra.

 A termék főbb jellemzői:

- Eredeti 2021-22-es Arsenal hátizsák
- Több cipzáros tároló rekesz
- Mindkét oldalt két zseb, mely a kulacs vagy üdítő tárolására
  használható
- Párnázott és állítható vállpánt
- Arsenal címerrel díszített
- Hivatalos Adidas termék
- Kényelmes viselet

Ez a hátizsák kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy egy eredeti Adidas hátizsákban hordanád felszereléseidet, ezzel is támogatva az ágyúsokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Kulcstartó

Arsenal Kulcstartó

Arsenal Kulcstartó

Anyaga:aluminium

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában