AS Roma Labda 2017/18

AS Roma Labda 2017/18

OL/ASR/LA-1

Új termék

AS Roma-Nike-Labda

Mérete: 5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

7 900 Ft‎

Szeretsz focizni, de még nem találtad meg azt a labdát, ami a legjobb választás lehet a barátokkal történő baráti meccsek lejátszásához? Ne is keress tovább, ugyanis az AS Roma együttesének bordó – sárga, nike, klub logóval ellátott labdája lehet a legjobb döntés. Anyaga miatt rendkívül tartós, a minta sem kopik le róla egykönnyen. Tökéletes lehet a benti és kinti focihoz egyaránt, de remek kiegészítője lehet a vitrinnek is. Lepd meg vele barátodat születésnapján vagy névnapján, de akár saját magadnak is megvásárolhatod, ha fanatikus AS Roma szurkoló vagy.

A termék jellemzői:

5-ös méretű labda

Eredeti, nike termék

Kiváló minőségű

Ha szeretnéd kedvenc csapatod labdájával tölteni a szabadidődet, akkor válaszd te is az AS Roma eredeti, nike labdáját!

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden AS Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az Örök Város csapatát. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma Baseball sapka 2021/22

As Roma Baseball sapka 2021/22

AS Roma Baseball sapka 2021/22

Anyaga:Pamut

Kiváló minőség,eredeti Nike termék