AS Roma Labda 2019/20

AS Roma Labda 2019/20

OL/ASR/LA-2

Új termék

AS Roma-Nike-Labda, 2019/20-as széria

Mérete: 5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

7 900 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy az AS Roma együttesének egyik legnagyobb magyarországi rajongója. Szerezd be nálunk a csapat hivatalos, bőr, bordó – sárga, Nike és klub logóval ellátott labdáját, amely tökéletes lehet a baráti focizásokhoz az iskolába vagy akár a grundra. Remek kiegészítő lehet a szobában lévő vitrinbe is a többi kiegészítő mellé. Anyagának köszönhetően szinte elnyűhetetlen, így bátran ajánljuk a betonon történő focizáshoz is. Ugyan a Farkasok a 2019/20-as esztendőben az Európa Ligában indulhatnak majd, mindent megtesznek azért, hogy a bajnokságban ismét odaérjenek a Bajnokok Ligája indulást jelentő egyik helyre. Folyamatosan merülnek fel a nevek az alakulatnál. A legfrissebb jelenleg Icardi és Higuain, akiket Edin Dzeko helyére szerződtetne a fővárosi alakulat, de a védelmet is megerősítenék, ahova Lovren vagy Rugani érkezhet. Az új trénere, Fonseca, kő keményen dolgozik, és eddig remek munkát végzett a felkészülés során, hiszen az egyesület nemrég megverte a Real Madridot is Rómában egy barátságos mérkőzésen. Ha te is a Romának szurkolsz, akkor ez a labda nem hiányozhat a kiegészítőid közül. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma!

A termék jellemzői:

-5-ös méretű labda

-Eredeti, nike termék

-Kiváló minőségű

Ha szeretnéd kedvenc csapatod labdájával tölteni a szabadidődet, akkor válaszd te is az AS Roma eredeti, Nike labdáját!

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden AS Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az Örök Város csapatát. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma Baseball sapka 2021/22

As Roma Baseball sapka 2021/22

AS Roma Baseball sapka 2021/22

Anyaga:Pamut

Kiváló minőség,eredeti Nike termék