Chelsea labda 2020/21

Chelsea labda 2020/21

CH-BALL 21-01

Új termék

Chelsea labda 2020/21

Mérete:5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

7 990 Ft‎

A Chelsea FC együttese nagy bevásárlást tartott Frank Lampard kérésére a nyári átigazolási időszakban. A kék nem tétlenkedtek, hiszen megszerezték Kai Havertz-t a Bayer Leverkusen támadó középpályását 80 millió €-ért, Timo Wernert a Lipcse támadóját 53 millió €-ért, Ben Chilwellt a Leicester balbekkjét 50,2 millió €-ért, Hakim Ziyechet, az Ajax jobbszélső támadóját 40 millió €-ért, valamint Edouard Mendy-t, a Rennes kapusát 24 millió €-ért. Ha te is a londoni alakulatnak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan relikviát, amellyel akár a barátaiddal is használni tudsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék, CFC felirattal, nike és klub logóval ellátott bőr labdáját. Anyagának köszönhetően rendkívül strapabíró, így a rendszeres használat mellett sem kopik le róla olyan gyorsan a festék. Remek ajándékként szolgálhat születésnapon vagy névnapon ismerőseink és barátaink körében. Siess, rendeld meg még ma és használd ezt a játékszert a grundon, a teremben, vagy akár az iskolában! Mutasd meg mindenkinek, hogy milyen a kedvenc alakulatod!

 

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es hivatalos Nike termék

- kiváló minőség

- a labda fekete-narancs színű  egyik oldalán a Chelsea és Nike logója díszíti

  

Ha megtetszett termékünk, rendeld meg minél előbb webshopunkból, lepd meg vele barátaidat, családtagjaidat, vagy akár saját magadat is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea  Baseball sapka 2021/22

Chelsea Baseball sapka 2021/22

Chelsea baseball sapka 2021/22

Anyaga: 

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában