Chelsea labda 2021/22

Chelsea labda 2021/22

CH-BALL 21-04

Új termék

Chelsea labda 2021/22

Mérete:5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

8 990 Ft‎

A Chelsea együttese tökéletesen összeállt az előző szezonra. Ugyan a bajnokságot nem sikerült megnyernie a londoni gárdának, a Bajnokok Ligájában a végső győzelemig küzdöttek. Egy nem túl izgalmas mérkőzésen sikerült megverni a Manchester City gárdáját, és elhódítani a legrangosabb európai trófeát. Ezzel azonban nem ért véget a sorozat, ugyanis hamarosan következik a Villarreal elleni európai szuperkupa mérkőzés, ahol elkezdhetik gyűjtögetni a 2021-22-es szezonban a trófeákat Thomas Tuchel fiai. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amellyel elmehetsz a barátaiddal a grundra is focizni, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék és fehér színekben pompázó, nike és klub logóval ellátott, bőr focilabdát, amely strapabíró anyagból készült, így a nagyobb igénybevétel esetén sem használódik el olyan könnyedén. Tökéletes ajándékul szolgálhat ez ismerőseink vagy akár barátaink születésnapján vagy névnapján. Siess, rendeld meg még ma!

 

A termék főbb jellemzői:

- 2021/22-es hivatalos Nike termék

- kiváló minőség

- a labda fehér alapszínét a Chelsea és Nike logója díszíti

 

Ha megtetszett termékünk, rendeld meg minél előbb webshopunkból, lepd meg vele barátaidat, családtagjaidat, vagy akár saját magadat is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea  Baseball sapka 2021/22

Chelsea Baseball sapka 2021/22

Chelsea baseball sapka 2021/22

Anyaga: 

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában