Chelsea Labda 2019/20

Chelsea Labda 2019/20

CH-TASU14/16

Új termék

Chelsea 2019/20 Labda

Mérete:5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

7 990 Ft‎

A Chelsea csapata meghatározó változásokon ment keresztül az átigazolási időszakban. Egyrészt eligazolt a gárda legnagyobb sztárja, a belga Eden Hazard, akit a Reál Madrid vásárolt meg, másrészt új játékos is érkezett, még pedig a Dortmund egykori tagja, Christian Pulisic. Az egyesület 2018/19-es idénye kiváló volt, ugyanis sikeresen megnyerték az Európa Ligát, illetve a bajnokságban is harmadik helyezést értek el, ami nagyszerű eredménynek számít. Vajon sikerül-e Frank Lampardnak sikerül-e egy hasonlóan jó idényt összehozni a csapattal? Amennyiben te is lelkesen rajongsz az angol gárdáért, ugyanakkor focizni is szeretsz, akkor itt van Számodra a tökéletes termék. Rendeld meg most a kék színű, eredeti, Nike logóval és Chelsea klub logóval ellátott focilabdánkat, amely a kiváló minősége miatt bátran használható betonon is, a grundon, ugyanis a többszöri használat ellenére se fog könnyen elkopni. A termék nagyszerű ajándék lehet minden Chelsea fan számára, úgyhogy ne várakozz tovább, rendeld meg most és lepd meg magadat, vagy barátaidat ezzel a nagyszerű darabbal!

 

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-as gyártmány és újítás

- kiváló minőség

- eredeti Nike termék

- a labda sötétkék alapszinét egyik oldalán a Chelsea és a Nike logója díszíti

 

Ha megtetszett termékünk, rendeld meg minél előbb webshopunkból, lepd meg vele barátaidat, családtagjaidat, vagy akár saját magadat is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea  Baseball sapka 2021/22

Chelsea Baseball sapka 2021/22

Chelsea baseball sapka 2021/22

Anyaga: 

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában