Árcsökkenés
Real Madrid Sál (fekete)

Real Madrid Sál

MAY/REA/FEK

Új termék

Real-Madrid Sál

Anyaga:Akrill

Mérete: 140-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

4 990 Ft‎

5 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Real Madrid sál

Ha te is fanatikusan rajongsz az spanyol bajnokságban szereplő Real Madrid együttese iránt, akkor nem kerülheti el figyelmedet a csapat hivatalos, klub logóval ellátott sálja! Ezt a terméket bátran ajánljuk azoknak az elkötelezett szurkolóknak, akik a hideg téli hónapokra keresnek maguknak egy olyan nyakmelegítőt, amelyben bátran léphetnek ki az utcára a téli hidegben.
Kitűnő viselet télen mikor beköszönnek a csípős hideg napok valamint elengedhetetlen kelléke a szabadtéri meccsnézéseknek is. Bátran ajánljuk névnapi és születésnapi ajándéknak is,hiszen színben remekül alkalmazkodik a Madrid idei vendég mezéhez.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.


A termék főbb jellemzői:


- Anyaga: akrill

- 2017/18-as sál

- Eredeti termék

- Lila színű

- Elől a Real Madrid címerre látható

- Kényelmes viselet, a téli hónapokban

Ezzel a sállal színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek.A király gárda Spanyolország egyik legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.Kitűnő ajándék lehet Real rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet ezzel is támogatva a galatikusokat

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid pénztárca (kék)

Real Madrid pénztárca (kék)

Real Madrid pénztárca (kék)

Méret: 10 x 8,5 cm 

Anyaga: Bőr

Kiváló minőség, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában