Real Madrid Kötött Sapka

Real Madrid Kötött Sapka

RSS/REAADIDAS

Új termék

Real Madrid Kötött Sapka

Anyaga:96 %-polyester, 4%-elasztán

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

6 990 Ft‎

Kedvenc csapatod a Real Madrid ?Ugyan még csak most köszöntött be a tél, de hamarosan megérkezik az igazi zord tél amire nem árt időben felkészülni. Éppen ezért az az Real Madrid és az Adidas forgalomba hozta a csapat fehér színű klub logóval ellátott, kötött sapkáját, amely rendkívül melegen tartja fejünket a kemény mínuszok alkalmával is. Ezt a fejfedőt rendszeresen használják a csapat sztárjai is edzéseken mint  Benzema vagy a Walesi Gareth Bale.A termék tökéletes kelléke a szabadtéri sportolásra, de meccsnézéshez bent a stadionban akár kivetítő előtt a hidegebb napokon.


A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid kötött sapka fehér színben

- Anyaga: 96 %-polyester, 4%-elasztán

- Gyapjú bélés

- Mérete: felnőtt illetve kamasz

- Eredeti Adidas termék, hímzett márkanév

- 2018-19-es modell

- Kényelmes puha viselet

A csapat az elmúlt szezonban ismét megnyerte a bajnokságot és a Bajnokok ligáját hatalmas örömet okozva a blankók népes szurkoló táborának.A teljesítmény egyedülálló hiszen a Bajnokok ligáját megnyerni egymás után kétszer, még soha egyetlenegy csapatnak sem sikerült.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj,rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában