Árcsökkenés
Real Madrid Galléros Póló 2021/22 (fehér)

Real Madrid Póló 2021/22 (fehér)

Új termék

Real Madrid póló 2021/22 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technologiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot,így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

13 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Nem kell már sokat várni, hiszen hamarosan útjára indul a labda a La Liga találkozóin is. A Real Madrid is epekedve várja, hogy ismét saját közönségük előtt csillogtathassa meg tudását. Ha te is a királyi gárda elkötelezett támogatója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, kék adidas csíkokkal ellátott, adidas logóval és klub címerrel díszített pólót, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Gareth Bale, Karim Benzema, vagy éppen David Alaba viselnek majd egy – egy utazás alatt, vagy sajtótájékoztatón. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, egy farmerral felvéve pedig elegáns megjelenést is biztosít. A csapatnak szüksége van a támogatásra, hiszen szeretnének ismét trófeákat nyerni. Ancelotti az idén újra Bajnokok Ligáját és bajnokságot is szeretne nyerni. Ennek érdekében erősítenék is a támadó szekciót. Richarlison-t szemelték ki az Everton gárdájából, akiért akár 55 millió €-t is kérhet a szigetországi alakulat. De vajon megfelelő erősítés lesz-e a fiatal brazil?

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid 2021/22-es galléros póló fehér színben

-  Hivatalos eredeti Adidas termék

- Nyak résznél gombokkal záródó

- Három Adidas csík váll résznél

-  Nyomtatott Adidas logó


Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A póló a szurkolók körében az egyik legnépszerűbb termék,hiszen sportolásra és utcai viseletre is egyaránt alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten sportos, fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában