Real Madrid széldzseki 2020/21 (szürke)

Real Madrid széldzseki 2020/21 (fehér)

Új termék

Real Madrid széldzseki 2020/21 (fehér)

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester, mely enyhén vízlepergetőhő.A termék verejték elvezető szövetekből áll össze, ezért szellőzése garantálja a kifogástalan kényelmet viselőjének, még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

25 990 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Real Madrid fanatikus rajongója. Képviseld büszkén kedvenc alakulatod címerét a hétköznapokban. Válaszd te is a királyi gárda hivatalos, fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis széldzsekijét, amelyet maguk a játékosok, köztük Sergio Ramos, Eden Hazard, vagy éppen Karim Benzema is viselnek egy – egy mérkőzésre való utazás alkalmával. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, légtartó képessége miatt pedig jól tartja a hőt, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. A szelesebb időjárásban is kiváló. Vízlepergető, így a kisebb esőben sem ázunk el benne. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával és szurkoljatok egyen kabátban a gárda mérkőzésein. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. A csapat jelenleg a negyedik helyen áll a La Ligában, viszont komoly esélyei vannak arra, hogy megnyerjék a spanyol bajnokságot. A Bajnokok Ligájában viszont nem remekelnek, de ott is minden esélyük megvan a továbbjutáshoz. Ehhez azonban a te támogatásodra is szükségük van!

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2020/21-es széldzseki
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fehér színű
- Végig cipzáros
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Kapucnis kialakítás

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket! Real Madrid 2020/21-es széldzsekit. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát. A kabát teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában