Árcsökkenés
Real Madrid kapucnis edzőpulóver 2020/21 (fehér)

Real Madrid kapucnis edzőpulóver 2020/21 (fehér)

Új termék

Real Madrid kapucnis edzőpulóver 2020/21 (fehér)

Anyaga:

100% polyester. Technológiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

20 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Ugyan az ősz már beköszöntött, egy – egy nap azonban kellemes meleg idő van, viszont reggelente elkél már a pulóver, de alkalmanként a kabát is jó döntés lehet. Ha a Real Madrid együttesének vagy az elkötelezett támogatója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóverét. Ezt maguk a labdarúgók is viselik a tréningeken, köztük Sergio Ramos, Marcelo, vagy éppen Casemiro is. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén, viszont különleges technológiájának köszönhetően jó vízelvezető is, így az izzadtság sem jelenthet akadályt. Végezd ebben a kültéri vagy akár a beltéri tréningeket, menj el benne iskolába vagy dolgozni és színesítsd ezzel a szürke hétköznapokat. Képviseld büszkén kedvenc alakulatod színeit és címerét ebben a pulóverben. A 2020/21-es kollekció egyik fontos darabja ez, hiszen gyakran láthatjuk majd a TV-ben, és az újságok címlapjain is. Remek meglepetés lehet születésnapra vagy akár a lassan – lassan megérkező karácsonyi ünnepekre is. Szerezz örömet vele ismerőseidnek vagy barátaidnak és szurkoljatok egyen felsőben szeretett alakulatotoknak.

A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid Edzőpulóver fehér színben

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

-Kapucnis kivitel, 3/4-es zipzárral a nyak résznél

-A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

-Hímzett Adidas logó

-Varrott klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja a környezetvédelmet hiszen az újrahasznosított palackok kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában