Real Madrid pulóver 2020/21 (kapucnis)

Real Madrid pulóver 2020/21 (kapucnis)

Új termék

Real Madrid kapucnis fehér pulóver 2020/21-es széria

Anyaga:

70%-pamut 30% polyester termék.Technológiának és kevert anyagának hála remekül szigetel és megtartja a test hőmérsékletét, ezáltal komfortos viseletet teremt hűvösebb, hidegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

22 990 Ft‎

A Real Madrid a világ egyik legnagyobb klubja, óriási történelemmel, rajongótáborral, és eredményekkel. A királyi gárda rengeteg rekordot döntött meg, ennél is több trófeát nyert és olyan játékosok fordultak meg itt mint Cristiano Ronaldo, a brazil Ronaldo vagy éppen a jelenlegi vezetőedző, a francia legenda: Zinedine Zidane. Az egyesület próbálja mindig és minden körülmények között megőrizni hírnevét, ezért a keret tagjai mindent megtesznek a siker érdekében, amelyet jól bizonyít az is, hogy idén a blancók sikerrel vették át a vezetést a rivális Barcelonától, és meghódították a LaLiga trónját. Ugyanakkor a szurkolóknak már nagyon fáj a foguk a nemzetközi sikerekre is, így a csapatnak a következő Bajnokok Ligájában is jól kell teljesíteniük annak érdekében, hogy kielégítsék a fanok táborát. Amennyiben te is ide tartozol, és szeretnél magadnak egy relikviát, amelynek segítségével kifejezheted a csapat iránti elhivatottságod, akkor itt van számodra a tökéletes ajánlat! Vásárold meg az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Real Madrid klub logós, Adidas márkajeles, fehér színű kapucnis pulóverünket, amely fiatalos és divatos megjelenést biztosít a mindennapokban viselője számára! Ne habozz, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Hímzett Adidas logó,oldalán végig futó klasszikus három csíkkal

-Varrott klub címer

-Real Madrid kapucnis pulóver fehér színben

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

-A pulóver végig cipzáros ,kapucnija vékony zsinórral könnyedén állítható

-Oldalt két nagy méretű kenguru zseb,

-A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás véget.


Ez a termék tökéletes választás minden olyan igazi fanatikus számára, akik képviselik csapatuk színeit a különböző rendezvényeken, akár egy kivetítős meccsnézés alkalmával,akár hétköznapokon.Ez a felső azok számára kötelező viselet akik szeretik a kényelmes ruhadarabokat, hiszen anyagának és kialakításának köszönhetően akár egy téli kabát alá is megfelelő lehet. Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában