Árcsökkenés
Real Madrid szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Real Madrid szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Új termék

Real Madrid szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Anyaga: Climalite technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít sportolásra otthoni viseletre egyaránt.

Kiváló minőségű, I-osztályú eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

29 990 Ft‎

38 990 Ft‎ Áfával

-9 000 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolója. Viseld te is a csapat hivatalos, szürke, rózsaszín csíkos, adidas és klub logóval ellátott szabadidő együttesét. Képviseld ebben szeretett alakulatod címerét! Ebben utazik mérkőzésekre a csapat kapusa, Thibaut Courtois, Sergio Ramos, vagy éppen Luka Modric is, akik nem csak a találkozók előtt veszik fel ezt a ruhát, hanem a sajtótájékoztatókon is. A csapat már megkezdte ugyan a 2020/21-es La Liga szezonját, ahol a rajongók szeretnék, ha kedvenceik ismét bajnoki címet ünnepelhetnének. Azonban nem csak erre vágynak a madridi fanatikusok. Azt akarják, hogy kedvenceik ismét a magasba emelhessék a legrangosabb európai trófeát, a Bajnokok Ligája serlegét, amihez minden esélyük meg is van. Ha te is a királyi gárdának szurkolsz, akkor ez a melegítő kitűnő választás lehet az őszi hidegebb napokra, hiszen bátran végezheted benne a kerti munkát, pihenhetsz benne, elmehetsz kirándulni is, vagy akár edzeni is remek viseletet biztosíthat. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!


A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid két részes szabadidőruha szürke színben
-Hivatalos, 2020-21-es eredeti Adidas- Climalite termék
-A felső rész végig cipzáros
-Oldalt az alsó részen két zseb, mely szintén cipzárral zárható
-Nyomott Real Madrid címer
-Vasalt Adidas logó
-A Nadrág derék részen enyhén gumírozott és  vékony zsinórral könnyedén méretre állítható

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. A Real Madrid szürke melegítője Adidas-, és a csapat logójával van ellátva. Otthoni viseletre kiváló, hiszen kényelmes viselet meccsnézéshez. A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában