Árcsökkenés
Real Madrid széldzseki 2020/21 (fekete)

Real Madrid széldzseki 2020/21 (fekete)

Új termék

Real Madrid széldzseki 2020/21 (fekete)

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, ezért szellőzése garantálja a kifogástalan kényelmet viselőjének,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Hatalmas szurkoló táborral rendelkezik Magyarországon is a Real Madrid együttese. Ha te is közéjük tartozol és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot vásárolni, amelyben maguk a játékosok is utaznak a mérkőzésekre, vagy megtekintik a pályát a találkozó előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis széldzsekit, amelyet Sergio Ramos, Eden Hazard, vagy éppen Karim Benzema is előszeretettel vesz fel. Ebben te is megmutathatod mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Anyagának köszönhetően jó hőtartó és vízlepergető képességgel bír, így a szelesebb és esősebb napokon sem fázunk meg benne, illetve nem is ázunk el benne. Nem csak a sima hétköznapokhoz, de az iskolába vagy akár a munkába is felvehetjük. Nagyszerű meglepetésként szolgálhat születésnapra, vagy akár névnapra is ismerőseink és barátaink számára. Lepd meg vele őket! Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. A csapat jelenleg a bajnokok ligája elődöntőjéig jutott, ahol a Chelsea gárdájával kell megküzdeni a döntőbe jutásért. Erre minden esélyük meg van, így el is kél nekik a bíztatás.

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2020/21-es széldzseki
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete színű
- Végig cipzáros
- Adidas logó és nyomott klub címer

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket! Real Madrid 2020/21-es széldzsekit. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát. A kabát teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában