Real Madrid bevonuló pulóver 2021/22 (fehér)

Real Madrid bevonuló pulóver 2021/22 (fehér)

Új termék

Real Madrid bevonuló pulóver 2021/22 (fehér)

Anyaga:

100% polyester. Technológiájából és fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

27 990 Ft‎

Eddig talán a Real Madrid együttese volt az a csapat, amelyik kevésbé volt aktív az idei átigazolási szezonban. A csapattól két játékos távozott, az egyik Sergio Ramos, aki a Paris – Saint Germain alakulatához szerződött, a másik pedig Brahim Diaz, akit az ac milan gárdája vett kölcsön. Visszatért kölcsönből Gareth Bale, akinek egyelőre nem tudni, hogy tovább erősíti-e a királyi gárdát, illetve David Alaba-t is sikerült megszerezni a Bayern Münchentől. A legújabb pletykák szerint a csapat vezetősége most Kylian Mbappé leigazolásán dolgozik, akiért 120 millió €-t fizethetnek. Ha te is nekik szurkolsz és szseretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók lépnek a Santiago Bernabeu gyepére, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Ez elengedhetetlen kelléke az őszi szelesebb és hűvösebb időjárásnak, ugyanis nem csak kiváló hőtartó, de feldobhatod vele a szürke hétköznapokat is. Siess, rendeld meg még ma és nézd meg ebben kedvenceid összes bajnoki és nemzetközi találkozóját!

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid bevonuló pulóver fehér színben

- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék

- A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

- A pulóver elöl végig zipzáros

- Hímzett Adidas logó és klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában