Real Madrid Edzőpulóver 2022/23 (fekete)

Real Madrid Edzőpulóver 2022/23 (fekete)

Új termék

Real Madrid Edzőpulóver 2022/23 (fekete)

Anyaga:

100% polyester. Technologiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

Meglepődhettek a Real Madrid fanatikusai, amikor a csapat bejelentette, hogy Luka Jovic ingyen csatlakozik a Fiorentina együtteséhez, valamint Gareth Bale bejelentette, hogy a Los Angeles Galaxynál folytatja pályafutását. Nagy aggodalom azonban nincsen a királyi gárda háza táján, mivel az erősítéseket is megkezdte az alakulat, hiszen ingyen szerződtették a Chelsea német válogatott hátvédjét, Antonio Rüdigert. Ha te is a Blacók rajongója vagy és szseretnél egy teljesen egyedi ruhadarabot az új szezonra, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott edző pulóvert, amely anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Büszkén képviselheted benne edzés közben is kedvenc csapatod színeit és címerét. Siess, rendeld meg még ma és tekintsd meg ebben a gárda összes mérkőzését.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid Edzőpulóver fekete színben

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék

- Kerek nyakrész, kényelmes viselet

- A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

- Hímzett Adidas logó

- Varrott klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet .Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában