Real Madrid kapucnis edzőpulóver 2020/21 (szürke)

Real Madrid kapucnis edzőpulóver 2020/21 (szürke)

Új termék

Real Madrid kapucnis edzőpulóver 2020/21 (szürke)

Anyaga:

100% polyester. Technológiájából és fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Találd meg a számodra legmegfelelőbb felsőt az őszi hétköznapokhoz. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolója. Viseld te is a csapat hivatalos, szürke színű, adidas és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóverét. Ezt veszik fel a labdarúgók is, köztük Sergio Ramos, Marcelo, vagy éppen Casemiro a tréningeken. Anyagának köszönhetően remek hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Ugyan a csapat az előző esztendőben bajnoki címet ünnepelhetett, az átigazolási piacon több játékost is értékesítettek, köztük Achraf Hakimi 40 millió €-ért az Inter, még Sergio Reguilón 30 millió €-ért a Tottenham labdarúgója lett. Mellettük távozott a klubtól Óscar Rodriguez, aki 13,5 millió €-ért szerződött a Sevillához, még Borja Mayoralt az AS Roma gárdájának adták kölcsön két évre. Ennek ellenére a spanyol pontvadászatot magabiztosan vezeti a királyi gárda, így okkal bizakodhatnak a fanatikusok egy esetleges címvédésben.

A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid Edzőpulóver szürke színben

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

-Kapucnis kivitel, 3/4-es zipzárral a nyak résznél

-A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

-Hímzett Adidas logó

-Varrott klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában