Real Madrid széldzseki 2020/21 (szürke)

Real Madrid széldzseki + nadrág 2021-22

Új termék

Real Madrid széldzseki +nadrág 2021/22 

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, ezért szellőzése garantálja a kifogástalan kényelmet viselőjének,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

41 990 Ft‎

A Real Madrid együttese remekül kezdte a 2021-22-es La Liga idényét, aminek a szurkolók is nagyon örülnek, hiszen a tavalyi kudarcok után szeretnék, ha kedvenceik újra komoly trófeákért küzdenének. Ha te is a királyi gárda elkötelezett szurkolója vagy és szeretnél magadnak egy olyan kabátot, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Marcelo, Eden Hazard,  vagy éppen Thibaut Courtois is visel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, kék csíkos, Adidas és klub logóval ellátott kabátot. Muszáj időben felkészülni a télre, hiszen az bármikor beköszönthet.Szüksége is lesz a rajongók támogatására Carlo Ancelotti legénységének, ugyanis küzdeni szeretnének a Bajnokok Ligája és a La Liga győzelemért. Tavaly a második helyen zártak a városi rivális Atletico Madrid mögött, akiket idén szeretnének maguk mögött tudni, ám ahhoz összeszedettebnek kell lenniük. Ez a dupla termék lengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de a munkába és iskolába is tökéletes választás lehet. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, vagy akár Karácsonykor. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid széljackie + nadrág fekete színben, kék Adidas csíkokkal

-Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék

-A dzseki végig cipzáros és kapucnival ellátva

-Oldalt két cipzáras zseb, ényhén vízlepergető anyag

-A termék csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás véget.

- Adidas logó és klub címer

- A nadrág szára cipzáras és zsebes kialakítású


Ez a dzseki és nadrág tökéletes születésnapi ajándék lehet minden királyi gárda rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.A szett teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában