Real Madrid pulóver 2021-22 (kék)

Real Madrid kapucnis pulóver 2021-22

Új termék

Real Madrid pulóver 2021/22 (kék)

Anyaga:

100% pamut. Technológiájából fakadóan hőtartása makulátlan, kialakítása puha kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

Nagy a kavarodás egyelőre a Real Madrid háza táján. Sergio Ramos mellett távozott Brahim Diaz, valamint valószínűleg elhagyja a csapatot Raphael Varane, akit a Manchester United szeretne leigazolni. Talán az erősítésen is el kellene gondolkodnia Carlo Ancelottinak, aki a hírek szerint az Everton támadóját, Richarlisont szeretné madridba csábítani. Érte 55 millió €-t kellene kifizetnie a vezetőknek, ám ez lehet nem fog olyan könnyedén összejönni. Ha te is a királyi gárda fanatikus rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy éppen tartanak benne sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert. Ez a hűvösebb őszi napok nélkülözhetetlen kelléke lesz. Frissítsd fel ruhatárad és színesítsd a szürke hétköznapokat kedvenceid termékeivel. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és izguljatok egyen felsőben a mérkőzések alatt.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid pulóver kék színben

- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék

- A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett

- A pulóver elöl végig zipzáros

- Hímzett Adidas logó és klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában