Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Új termék

Real Madrid Edző pulóver 2020/21 (szürke)

Anyaga:

100% polyester. Technologiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

23 990 Ft‎

A Real Madrid alakulata sikerrel megnyerte a LaLiga-t, ezzel tovább növelve trófeáinak számát. Ugyanakkor a gárdának nem sikerült idén maradandót alkotnia a nemzetközi színtéren, így jövőre mindenképpen arra számíthatunk, hogy a királyi gárda rá fog hajtani a Bajnokok Ligája győzelemre is. A csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane, az egykori klub legenda, egyelőre nem igazolt új játékosokat a csapatba, így könnyen lehet, hogy az egyesület a megszokott kerettel kezdi a következő idényt. Amennyiben elhivatott rajongója vagy a csapatnak, akkor figyelmedbe ajánljuk a 2020/21-es, eredeti, hivatalos, Real Madrid klub logós, Adidas márkajeles, szürke színű edző pulóvert, amelyben maga a gárda tagjai is edzeni fognak, olyan klasszis focisták, mint például: Luka Modric, Benzema vagy éppen Eden Hazard. Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid Edzőpulóver szürke színben

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

-Kerek nyakrész, kényelmes viselet

-A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

-Hímzett Adidas logó

-Varrott klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában