Real Madrid Gála szabadidő 2020/21 (fehér)

Real Madrid szabadidő 2021/22

Új termék

Real Madrid szabadidő 2021/22

Anyaga: Climalite technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít sportolásra otthoni viseletre egyaránt.

Kiváló minőségű, I-osztályú eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

39 990 Ft‎

Készülj fel időben a közelgő szezonkezdésre. Vásárold meg a Real Madrid együttesének hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis szabadidőruhát. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. A csapat tagjai is ebben utaznak a mérkőzésekre, illetve végzik benne a tréningeket. A koronavírus járvány miatt a királyi gárdának is zárt kapuk mögött kellett játszani a mérkőzéseket, azonban a javuló tendenciák miatt kinyithatnak a stadionok Spanyolországban is. Szüksége is lesz a rajongók támogatására Carlo Ancelotti legénységének, ugyanis küzdeni szeretnének a Bajnokok Ligája és a La Liga győzelemért. Tavaly a második helyen zártak a városi rivális Atletico Madrid mögött, akiket idén szeretnének maguk mögött tudni, ám ahhoz összeszedettebnek kell lenniük. Lepd meg ezzel a nagyszerű termékkel ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon! Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid két részes szabadidőruha
-Hivatalos, 2021/22-es eredeti Adidas- Climalite termék
-A felső rész végig cipzáros
-Oldalt az alsó-felső részen 2-2 zseb, mely szintén cipzárral zárható
-Nyomott Real Madrid címer
-Vasalt Adidas logó
-A Nadrág derék részen enyhén gumírozott és  vékony zsinórral könnyedén méretre állítható

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. A Real Madrid hagyományos fekete melegítője Adidas-, és a csapat logójával van ellátva. Otthoni viseletre kiváló, hiszen nyugodtan kényelmes viselet meccsnézéshez.A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában