Real Madrid szabadidő nadrág 2020/21

Real Madrid szabadidő nadrág 2020/21

Új termék

Real Madrid szabadidő nadrág 2020/21 (szürke)

Anyaga: Climalite technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít sportolásra otthoni viseletre egyaránt.

Kiváló minőségű, I-osztályú eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

15 990 Ft‎

Az előző idényben hatalmas port kavart az a tény, amikor a Real Madrid, Barcelona és még néhány nevesebb klub fontolóra vette a Szuperliga megalakítását. A Fifa és az Uefa is komoly szankciókkal fenyegette azon alakulatokat, akik részt vesznek ebben. Florentino Perez azonban kitart e mellett, ám több klub is visszalépett már, így valószínűleg nem a közeljövőben lesz ebből a ligából valami. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy Sergio Ramos ne hosszabbítsa meg lejáró szerződését, és a Paris – Saint Germain csapatához szerződjön. Ha te is a Real szurkolója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyben a futballisták, köztük Gareth Bale, Karim Benzema, vagy éppen David Alaba is viselnek egy – egy edzés alatt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke színű, adidas és klub logóval ellátott szabadidő alsót. Kényelmes viselet mellett sportos megjelenést biztosít. Remek kiegészítője lehet a beltéri és a kültéri tréningeknek is. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid két  szabadidő nadrág
- Hivatalos, 2021/22-es eredeti Adidas- Climalite termék
- Oldalt 2 zseb, mely cipzárral zárható
- Real Madrid címer és hímzett Adidas logó
- Derék részen enyhén gumírozott és  vékony zsinórral könnyedén méretre állítható

Adidas-, és a csapat logójával van ellátva. Otthoni viseletre kiváló, hiszen nyugodtan kényelmes viselet sportoláshoz és meccsnézéshez. A nadrág teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában