Árcsökkenés
Real Madrid Baseball sapka (fehér)

Real Madrid Baseball sapka (fehér)

REA/FEH

Új termék

Real Madrid Baseball sapka (fehér)

Anyaga:Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

4 990 Ft‎

5 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Real Madrid baseball sapka

Ha te is szimpatizálsz a királyi gárdával, de még nem döntötted el, hogy milyen ajándéktárggyal kedveskedj magadnak, akkor ezt az Real Madrid baseball sapkáját neked találták ki! Kitűnőe viselet télen és nyári forróságban is jól véd az erős napsugaraktól, de egy – egy kora őszi, késő tavaszi napon is kiváló lehet. Ezzel a termékkel megmutathatjuk, hogy melyik kedvenc csapatunk, valamint elengedhetetlen kelléke a szabadtéri meccsnézéseknek is. Bátran ajánljuk névnapi és születésnapi ajándéknak is,hiszen színben remekül alkalmazkodik a Madrid idei hazai mezéhez.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.


A termék főbb jellemzői:


- Anyaga: pamut

- 2017/18-as sapka

- Eredeti termék

- Fehér színű

- Tépőzár segítségével könnyedén felveszi a fej méretét

- Elől a Real Madrid címerre látható

- Kényelmes viselet, minden évszakban

Ezzel a sapkával színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek.Real Madrid Spanyolország egyik legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.Kitűnő ajándék lehet Real Madrid rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában