Svédország mez 2017/18 (Hazai)

Svédország mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Svédország válogatott 2018/19 hazai mez

Anyaga: ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes ezáltal kényelmes viselet erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

Svédország válogatottja a pótselejtezőből jutott tovább a 2018-as oroszországi világbajnokságra, ahol egy olyan együttest ejtett ki, mint Olaszország. Hatalmas meglepetést okozott ezzel az északi csapat, azonban megérdemelten kvalifikálta magát a tornára. A Zlatan Ibrahimovic által vezetett együttes szintén nem mondható a torna végső esélyesének, azonban rendkívül izgalmas mérkőzéseket játszhatnak majd ellenük az ellenfelek. A sárga alapú, adidas logóval ellátott, modern dizájnú mezt bátran ajánljuk azoknak, akik edzéshez keresnek egy felsőt, vagy nagy rajongói az alakulatnak.

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Svéd szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

A termék főbb jellemzői:

 

-Svéd válogatott 2017/18-hazai mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Sárga szín,három klasszikus Adidas csíkkal

-Varrott  Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Svédország hazai meze, melyet büszkén viselhetsz bárhol ,hiszen a termék modern fazonjával és klasszikus sárga-kék árnyalatával méltán nyerte el a szimpatizánsok izlését.


Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Kitünő viselet utcára sportolásra egyaránt, de meccs nézéshez is nagyszerű viselet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Svédország mez 2016/17 (vendég)

Svédország mez 2016/17 (vendég)

Svédország válogatott 2016/17 vendég mez

Anyaga: ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.