Új
Svédország mez 2020/21 (Vendég)

Svédország mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Svédország válogatott 2020/21  vendég mez

Anyaga: ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes ezáltal kényelmes viselet erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

26 990 Ft‎

Svédország magabiztosan jutott ki a 2021-es Európa Bajnokságra, ugyanis második lett a selejtező csoportot megnyerő spanyol válogatott mögött. A svéd szurkolók nagy örömére Janne Andersson meghívta Zlatan Ibrahimovicot a válogatottba, azonban most kiderült, hogy a klasszis támadó sérülés miatt nem lehetett ott a kontinensviadalon. Zlatant ugyanis a milan – juventus mérkőzésen kellett lecserélni térdsérülés miatt, és a későbbi vizsgálatoknál kiderült, hogy ki kell hagynia az utolsó három fordulót a bajnokságban is. Mindezek ellenére, ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben megtekintheted a mérkőzéseiket és szurkolhatsz nekik, akkor vásárold meg nálunk a hivatalos, sötétkék színű, sárga csíkos, adidas és nemzeti címerrel ellátott vendég mezt. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb svéd szimpatizánsa. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

 

- Svéd válogatott 2020/21 vendég mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Sötétkék színben

- Varrott  Adidas logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Svédország vendég meze, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hiszen a termék modern fazonjával és sötétkék színével méltán nyerte el a szimpatizánsok ízlését.

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Kitűnő viselet utcára sportolásra egyaránt, de meccs nézéshez is nagyszerű viselet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Svédország mez 2016/17 (vendég)

Svédország mez 2016/17 (vendég)

Svédország válogatott 2016/17 vendég mez

Anyaga: ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.