West Ham United 2020/21 (Hazai mez)

West Ham United 2020/21 (Hazai mez)

Új termék

West Ham United 2020/21 Hazai mez

Anyaga:

100%-polyester, mely a szellőző csatornáinak hála kiváló hő és izzadság szabályzó, így szellőzése kifogástalan, még kiemelt igénybevétel estén is.

Kiváló minőségű, eredeti Umbro termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Umbro

24 990 Ft‎

A West Ham United együttese már évek óta a kiesés elől menekül az angol premier leaguéban. Idén a koronavírus járvány utáni újrakezdést követően mindössze négy pont választotta el őket a 18. még kieső pozíciótól. A csapat és szurkolói örülhetnek a bent maradásnak, azonban a következő években többet és többet szeretnének a rajongók is. A csapat mindent megtesz azért, hogy erősítse a gárdát, így szóba is került Ryan Manning, Eberechi Eze és Álex Moreno leigazolása is. Ha te is a kalapácsosoknak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan mezt, amelyet maguk a labdarúgók is magukra öltenek a pályán, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros alapú, kék színnel tarkított, umbro és klub logóval ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően nem csak a kinti edzésekhez és meccsekhez ajánljuk, hanem a benti tornákhoz is tökéletes, ugyanis nem izzadunk bele annyira. Tökéletes ajándék lehet minden olyan ismerősünknek és barátunknak születésnapjára vagy névnapjára, akik szintén rajonganak a szigetországi alakulatért. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

-West Ham United 2020/21-es Hazai mez 
-Hivatalos, eredeti Umbro termék
-Tradicionálisan bordó-kék kombináció
-Hímzett Umbro logó
-Kényelmes viselet
-Varrott klub címer,nyomtatott  Betway szponzor logó

 

A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool.Sikerült a klubhoz csábítani a klub egykori játékosát a  Horvát edzőt Slaven Bilić-et aki lelkesedésével és munkamániájával hamar a közkedvelt lett csapaton belül.A klub elköltözött a kultikussá vált stadionjából a félelmetes hangulatú Upton Parkból és hazai mérkőzéseit a 60.000-es Olimpiai stadionban játssza ezentúl.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden West Ham United  szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az kalapácsosokat.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

West Ham United 2016/17 Hazai mez

West Ham United 2016/17 Hazai mez

West Ham United 2016/17 Hazai mez

Anyaga:

100%-polyester, mely a szellőző csatornák által kiváló hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel estén is

Kiváló minőségű, eredeti Umbro termék