West Ham United mez 2021/22 (kupa)

West Ham United mez 2021/22 (kupa)

Új termék

West Ham United 2021/22 kupa mez

Anyaga:

100%-polyester, mely a szellőző csatornáinak hála kiváló hő és izzadság szabályzó, így szellőzése kifogástalan, még kiemelt igénybevétel estén is.

Kiváló minőségű, eredeti Umbro termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Umbro

27 990 Ft‎

Nagy rajongótábora van itthon a West Ham United alakulatának. Ha te is közéjük tartozol és még nem szerezted be a 2021 – 2022-es esztendőre a megfelelő ruházatot, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, umbro logóval és klub emblémával ellátott kupa mezt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Michail Antonio, Declan Rice, vagy éppen Kurt Zouma is viselnek a mérkőzéseken. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, légáteresztő képessége miatt pedig kevésbé izzadunk bele. Ebben mindenkinek megmutathatod, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. A csapat felülmúlta a szurkolók elvárásait, ami az eddigi szezont jelenti, hiszen legyőzték a liverpool együttesét hazai pályán 3-2 arányban, és jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnokságban három pontra lemaradva a listavezető Chelsea mögött. Talán a meglepetés bajnoki cím is összejöhet a csapatnak, azonban a szurkolók valószínűleg egy Bajnokok Ligája indulásnak is örülnének már.

A termék főbb jellemzői:

- West Ham United 2021/22-es kupa mez 
- Hivatalos, eredeti Umbro termék
- Hímzett Umbro logó
- Kényelmes viselet
- Varrott klub címer, nyomtatott Betway szponzor logó

 

A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal, a Chelsea , az United és a Liverpool. Sikerült a klubhoz csábítani a klub egykori játékosát a  Horvát edzőt Slaven Bilić-et aki lelkesedésével és munkamániájával hamar a közkedvelt lett csapaton belül. A klub elköltözött a kultikussá vált stadionjából a félelmetes hangulatú Upton Parkból és hazai mérkőzéseit a 60.000-es Olimpiai stadionban játssza. Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden West Ham United  szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az kalapácsosokat. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

West Ham United 2016/17 Hazai mez

West Ham United 2016/17 Hazai mez

West Ham United 2016/17 Hazai mez

Anyaga:

100%-polyester, mely a szellőző csatornák által kiváló hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel estén is

Kiváló minőségű, eredeti Umbro termék