AC Milan short 2021/22 (Hazai)

AC Milan short 2021/22 (Hazai)

Új termék

Ac.Milan 2021/22-hazai short

Anyaga: DRYCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes,intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

11 990 Ft‎

Olaszország talán az egyik legboldogabb nemzet idén, hiszen válogatottjuk elképesztő teljesítménnyel nyerte meg az idei Európa Bajnokságot. Ebben nagy szerepe volt a kapusnak, Gianluigi Donnarummának, aki a torna legjobb játékosa lett. Talán ez is vezetett ahhoz, hogy nem sikerült szerződést hosszabbítani a fiatal hálóőrrel, aki a Paris – Saint Germain gárdájához szerződött az Ac Milan együttesétől. Igaz szűkös a keret, a piros – feketék mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfelelően erősítsék meg a csapatot. Mindössze 6,9 millió € ellenében szerezték meg a Brescia 21 éves fiatal tehetségét, Sandro Tonalit, valamint kölcsönbe leigazolták a Real Madrid támadó középpályását, Brahim Diaz-t. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a játékosok is viselnek a mérkőzések alatt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub címerrel ellátott hazai short. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan 2021/22-hazai short
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Fehér szín
- Varrott Puma logó
- Belső hálós kialakítás, kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában