AC Milan mez 2020/21 (vendég)

AC Milan mez 2020/21 (vendég)

Új termék

AC Milan mez 2020/21 (vendég)

Anyaga: 

DRY-CELL technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadságszabályzó, hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes, kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék. 

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

Talán minden fanatikus AC Milan szurkoló álma, hogy csapatuk ismét olasz bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerjen. Igaz, még nagyon a szezon elején járunk, a gárda négy forduló elteltével vezeti az olasz pontvadászatot. A rajongók szeretnék, ha idén az Európa Liga is prioritást jelentene a piros – feketéknek. Ha szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a labdarúgók is pályára lépnek a mérkőzéséken, köztük Zlatan Ibrahimovic, Sandro Tonali, vagy éppen Ante Rebic, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, piros mintás, puma és klub logóval ellátott vendég mezt, mely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Viseld ezt az edzéseken, vagy a barátokkal történő focizások alkalmával. Dobd fel vele a szürke hétköznapokat és mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben az egyesület mérkőzésein.

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan mez 2020/21 fehér piros mintás vendég mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Varrott fekete Puma logó
- Nyomott szponzor felirat
- Kereknyakú, kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

A Magyarországi Milan szurkolók rendszeresen látogatják a San Sirot, így számukra elengedhetetlen kellék lehet ez a mez.  Ezzel a termékkel bárki bátran mutatkozhat akárhol, legyen az egy meccsnézés vagy egy grundfoci a haverokkal, esetleg egy Milan – Inter rangadó megnézése Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában