Ac Milan kupa mez 2021/22

Ac Milan kupa mez 2021/22

Új termék

Ac Milan kupa mez 2021/22

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

Találd meg a számodra legmegfelelőbb mezt kedvenc csapatod repertoárjából. Rendeld meg még ma az AC Milan együttesének hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub címerrel ellátott kupa mezét, amelyben majd a Bajnokok Ligájában is pályára lépnek Stefano Pioli fiai. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyen, így remek választás lehet egy – egy edzés alkalmával is. Meglephetjük vele ismerőseinket és barátainkat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, és egyen felsőben szurkolhatunk kedvenc alakulatunknak. A csapat remekül kezdte az idényt két győzelemmel, amiért a szurkolók hálásak pláne úgy, hogy szurkolók előtt játszhatnak a csapatok, így még nagyobb plusz motivációt ad a labdarúgóknak a stadion hangulata. Szükség lesz a bíztatásra, ugyanis a hétvégén rangadót játszanak a piros – feketék. A Lazio gárdája látogat el a San Siro stadionba. Nagyon parázs és gólgazdag mérkőzésnek ígérkezik a találkozó, így biztosan nem fogunk unatkozni.

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan kupa mez fekete színben

- Hivatalos 2021-22-es eredeti Puma termék

- Elején csapat és szponzor logo

 Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában