AC Milan sportszár 2021/22 (Hazai)

AC Milan sportszár 2021/22 (Hazai)

Új termék

Ac.Milan sportszár 2021/22-as hazai 

Anyaga: 

DRYcell technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja kiemelt igénybevétel esetén is az optimális kényelemet, a lábnak a kellemes szellőzését

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

10 990 Ft‎

Tavaly az Ac Milan együttese nem sokkal maradt le a városi rivális Internazionale gárdája mögött a bajnokságban. Most Stefano Pioli fiai arra készülnek, hogy borsot törnek mind a kék – feketék, mind a többi közvetlen rivális orra alá, és újra felálnak Olaszország legtetejére. Az erősítéseket meg is kezdték a piros – feketék, hiszen 1 millió €-ért szerezték meg a Chelsea gárdájától Olivier Giroud-t, 5 millió €-ért vásárolták meg a Monaco balszélső védőjét, Fodé Ballo-Touré-t. Ha te is a milánói alakulat elkötelezett rajongója vagy és beszerezted már a hivatalos hazai mezt és shortot, akkor ne hagyd ki a ruhatáradból a fekete színű, piros csíkos, puma logóval és ACM felirattal ellátott sportszárat sem, amelyet maguk a futballisták is viselni fognak majd a San Siro stadionban. Ha szeretnéd meglepni vele ismerőseidet és barátaidat, akkor ez tökéletes születésnapi ajándék lehet, hiszen teljes felszerelésben tekinthetik majd meg a csapat összes Bajnokok Ligája, Olasz Kupa és Serie A találkozóját. Ne maradj le róla, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan 2021/22-hazai sportszár
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Fehér szín fekete-piros díszítéssel
- Anyagában szőtt Puma logó
- Csúszásgátló a talp résznél

Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában