AC Milan mez 2022/23 (Kupa)

AC Milan mez 2022/23 (Kupa)

Új termék

AC Milan mez 2022/23 (kupa)

Anyaga: 

DRY-CELL technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadságszabályzó, hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes, kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

32 990 Ft‎

Az Ac Milan együttese remekül kezdte az idei szezonját a Serie A-ban. A csapat eddig veretlen volt a bajnokságban, azonban a Napoli együttese a legutóbbi fordulóban megtörte Stefano Piolo veretlenségét a sorozatban. A rajongóknak nem kell csüggedniük, a csapat talpon áll még a Bajnokok Ligájában is, ahol a lehető legjobb teljesítményt szeretnék nyújtani a játékosok. Ha te is nekik drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Zlatan Ibrahimovic, Rafael Leao, vagy éppen Olivier Giroud is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bronz színű, puma logóval és klub emblémával ellátott kupa mezt. Ez nagyszerű ajándék lehet szeretteinknek vagy akár barátainknak születésnapjukra vagy névnapjukra, hiszen egyen felsőben izgulhatjátok végig az új szezon találkozóit. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan mez 2022-23 kupa mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Bronz szín
- Varrott Puma logó
- Nyomott szponzor felirat
- Hímzett klub címer

A Magyarországi Milan szurkolók rendszeresen látogatják a San Sirot, így számukra elengedhetetlen kellék lehet ez a mez.  Ezzel a termékkel bárki bátran mutatkozhat akárhol, legyen az egy meccsnézés vagy egy grundfoci a haverokkal. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában