Brazil válogatott short 2018/19 (vendég)

Brazil válogatott short 2018/19 (vendég)

Új termék

Brazil válogatott short 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült.A short belsejében szellőző háló biztosítja a levegő szabad áramlását,ezáltal a termék kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

10 990 Ft‎

A 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik esélyese a Brazil válogatott. Szeretnél te is fanatikus Brazil válogatott szurkoló lenni? Ha már beszerezted a brazil válogatott vendég mezét, akkor vásárold meg hozzá a csapat shortját is, amely remek kiegészítője lehet szabadidős tevékenységeknek, közös meccsnézéseknek, de az edzésekhez is kiváló lehet. Szerezd be még ma a fehér, nike, brazil nemzeti logóval ellátott rövidnadrágot és tekintsd meg benne kedvenceid találkozót. Ebben fognak pályára lépni a csapat játékosai is, így ha szeretnéd magad Neymar, Marcelo, Dani Alves, Gabriel Jesus, David Luiz vagy Fernandinho csapattársának tekinteni, akkor ebben ezt könnyen megteheted. Ha még nem szerezted be azt a shortot, amelyben megtekinted a Seleção mérkőzéseit, akkor ne is keress tovább. Tökéletes anyagának és a belső háló segítségével köszönhetően remek légáteresztő képességgel bír, így a nagy melegben sem izzadunk bele annyira.

A termék főbb jellemzői:

-Brazil válogatott 2018/19-vendég short

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Öt csillag mely szimbolizálja a Seleção megnyert világbajnoki címeit

-Klasszikus fehér szín

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

-A short derék résznél zsinórral könnyedén méretre állítható

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Brazil szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil gyerek mez szett 2018/19 (Hazai)

Brazil gyerek mez szett 2018/19 (Hazai)

Brazil válogatott gyerek mez 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester mely Breathe szövettel kiegészítve és a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.