Brazil mez 2018/19 (Hazai)

Brazil mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Brazil válogatott mez 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester mely Breathe szövettel kiegészítve és a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

24 990 Ft‎

Bátran kijelenthetjük, hogy a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik esélyese a Brazil válogatott.Középkorú érdeklődőink biztosan emlékeznek a 80-as évek Brazil válogatott parádés játékára, amikor is felállva tapsoltunk Falcao, Zico, Éder vagy Socrates játéka láttán.Akkoriban nem volt internet de még a vezetékes telefon is alig-alig, így ilyen mezről még álmodni sem mertünk.Ezért bátran biztatunk, ha a még nem szerezted be azt a mezt, amelyben megtekinted a Seleção mérkőzéseit, akkor ne is keress tovább. Tökéletes anyagának köszönhetően remek légáteresztő képességgel bír, így a nagy melegben sem izzadunk bele annyira.Ha te is  szimpatizálsz a Brazil válogatottal, akkor figyelmedbe ajánljuk a Neymar, Marcelo, Dani Alves, Gabriel Jesus, David Luiz és Fernandinho által is viselt hivatalos, sárga, nike, nemzeti logóval ellátott mezt. Ebben lépnek majd pályára a játékosok hazai találkozókon és a világbajnokságon.Remek kiegészítője lehet a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek, de a beltéri és szabadtéri edzésekhez is bátran elvihetjük.Brazil válogatott mez,melyet büszkén viselhetsz bárhol ,hiszen a mezen látható az ötödik csillag,mely a megnyert világbajnoki címeket szimbolizálja.

A termék főbb jellemzői:

-Brazil válogatott 2018/19-hazai mez

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Öt csillag mely szimbolizálja a megnyert világbajnoki címet

-Klasszikus sárga szín

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

-Nyak résznél zöld diszítés

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Brazil szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Anyaga:

100 % pamut mely tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet biztosít,minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában