Belgium mez 2022/23 (Hazai)

Belgium mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Belgium mez 2022-23 hazai

Anyaga: 100%-polyester ami kiváló hőmérséklet szabályzó

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Talán a Belga válogatott is a végső esélyesei lehetnek az idei világbajnokságnak. Ugyan a belgák a Horvátokkal, Kanadával és Marokkóval kerültek egy csoportba, innen is esélyesként juthatnak tovább a csoportból. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok, köztük Eden Hazard, Romelu Lukaku, vagy éppen Kevin De Bruyne is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, tűzpiros színű, adidas logóval és nemzeti címerrel ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén, így a melegebb időben is bátran magunkra ölthetjük. Ha még nem tudod, hogy miben nézd a találkozókat, akkor ez lehet a tökéletes választás. Rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet születésnapjukon vagy névnapjukon és legyen egyen felsőtök a találkozókra!

A termék főbb jellemzői:

 
- Belga válogatott 2022/23-hazai mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Varrott Adidas logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

- Különleges, egyedi címer

 
Ez az Adidas mez kitűnő ajándék lehet minden Belga szimpatizáns részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában