Olaszország Edző Póló 2018/19

Olaszország Edző Póló 2018/19

Új termék

Olaszország 2018/19 Edző Póló

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében kevert anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

14 990 Ft‎

Olaszország alakulata ugyan az utóbbi időben hullámzó teljesítményt nyújt, de az Azzurri játékosai folyamatosan arra törekednek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák a csapat mérkőzésein. Ha szeretnél te is Florenzi vagy éppen Verratti bőrébe bújni, akkor válaszd a kék, a nemzeti tizenegy által piacra dobott, eredeti, puma és válogatott logóval ellátott edző pólót, amely elengedhetetlen kelléke lehet még a közös szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is. Remek anyagának köszönhetően a benti és kinti edzéseknek is kiváló tartozéka, ugyanis jó légáteresztő képességgel bír. Lepd meg vele saját magadat, vagy akár ismerősödet.

A termék a 2018-19-es Puma kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos,2018-19-es eredeti Puma termék
-Vasalt Puma logó és klub címer
-Kék szín
-Kerek nyak, kényelmes viselet

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában