Olaszország Galléros Póló 2022/23

Olaszország Galléros Póló 2022/23

Új termék

Olaszország Galléros Póló 2022/23

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

18 990 Ft‎

Az olasz válogatott immár másodjára nem tudott kijutni a Világbajnokságra, ami miatt a rajongók rendkívül csalódottak. Ugyan a Nemzetek Ligájában jól szerepeltek, hiszen megnyerték csoportjukat, ez kevésbé vigasztalja a szurkolókat. Most itt lesz a lehetőség, hogy kijussanak a 2024-es Európa Bajnokságra, ahol címvédőként vehetnének részt a tornán. Ehhez azonban le kell győzniük Észak-Macedóniát, Ukrajnát, Angliát és Máltát is. Valószínűleg nem ez lesz a legkönnyebb feladata Roberto Mancini együttesének. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben az azzurri tagjai, köztük Federico Chiesa, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jorginho is utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, puma logóval és nemzeti címerrel ellátott galléros pólót. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő, így a melegebb hétköznapokon is remek választás lehet.


A termék főbb jellemzői:

- Olaszország 2022-23-as galléros poló kék színben

- Arany puma logó és nyomott nemzeti logo
- Hivatalos Puma termék

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Azzurri szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az olaszokat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában