Olaszország széljackie 2023-24

Olaszország széljackie 2023-24

Új termék

Olaszország széljackie 2023-24

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

34 990 Ft‎

Az idei nyár eddig nagyon szeszélyes. Nem árt, ha az esősebb napokra olyan ruhával készülünk, amelyik nem ázik át, lepergeti a vizet. Ezek közé a termékek közé tartozik Olaszország válogatottjának hivatalos, kék színű, adidas logóval és Olaszország nemzeti csapatának címerével ellátott, zipzáros és kapucnis kabátja is. Nem csak víztaszító, de jó hőtartó is, így a hűvösebb időben is tökéletes védelmet nyújthat a megfázás ellen. Ebben utaznak a mérkőzésekre a válogatott labdarúgói, köztük Nicoló Zaniolo, Federico Chiesa, vagy éppen Lorenzo Pellegrini is. Amennyiben te is Olaszország elkötelezett támogatója vagy és szeretnéd feldobni a szürke hétköznapjaidat az alábbi felsővel, akkor ne hagyd ki ezt a nagyszerű terméket. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy szeretteidet születésnapjukon vagy akár nagyobb ünnepek alkalmával!

A termék főbb jellemzői:
 
-Olaszország széljackie, kék színben 
-Hivatalos 2023-24-es Adidas  termék
-Végig cipzáros
-Adidas logó és nemzeti címer

Ez a kabát tökéletes lehet minden olasz szurkolónak, hiszen nagyszerű viselet a szelesebb napokon. Megmutathatod az Azzurri iránti rajongásodat a mindennapokon is. Rendeld meg most és nem kell aggódnod mit vegyél fel ha beköszönt az esősebb időjárás.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában