Olaszország Póló 2022/23

Olaszország Póló 2022/23

Új termék

Olaszország Póló 2022/23

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

15 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb olasz válogatott szurkolója. Vásárold meg nálunk az Azzurri hivatalos, kék színű, puma logóval és nemzeti címerrel ellátott, a négy világbajnoki címet szimbolizáló csillagokkal díszített pólót, amely gyakran visszaköszön majd a televízióban is, hiszen a játékosok, köztük Federico Chiesa, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jorginho, is mutatkoznak ebben az utazások vagy éppen a sajtótájékoztatók alkalmával. Roberto Mancini tanítványaira kemény mérkőzések várnak, hiszen az Európa Bajnoki selejtezőkön meg kell mérkőzniük Észak – Macedónia, Ukrajna, Anglia, és Málta válogatottjaival, valamint a Nemzetek Ligája döntőjéért Spanyolországgal. Lepd meg ezzel a fantasztikus felsővel ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a csapat sikeréért.


A termék főbb jellemzői:

- Olaszország 2022-23-as poló kék színben

- Hímzett fehér puma logó, olasz nemzeti logó
- Hivatalos Puma termék

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Azzurri szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az olaszokat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában