Olaszország Bevonuló pulóver 2018/19

Olaszország Bevonuló pulóver 2018/19

Új termék

Olaszország bevonuló pulóver 2018/19-es

Anyaga:

100% polyester Dri-CELL technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó szövetekből készül így légáteresztő képességének köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

25 990 Ft‎

Válaszd te is a hivatalos, kék, puma, cipzáros, olasz válogatott bevonuló pulóvert, amelyet olyan kiváló játékosok viselnek egy – egy mérkőzés előtt, mint Alessandro Florenzi, Marco Verratti vagy éppen Stephan El Shaarawy. Ha szeretnél te is a csapat színeiben „pályára lépni”, akkor ez lehet a legjobb választás. Anyagának köszönhetően remek hőtartó, így a hűvösebb időben is hordhatjuk, valamint remek kiegészítője lehet a tavaszi és őszi ruhatárunknak. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek.

A termék főbb jellemzői:

-Olaszország pulóver, sötétkék színben
-Hivatalos 2018-19-es Puma termék, Dri-CELL anyagból
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Puma logó
-Vasalt szövetségi címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass az Azzurrinak.A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában