Olaszország Pulóver 2018/19

Olaszország Pulóver 2018/19

Új termék

Olaszország 2018/19 pulóver

 Anyaga:

100%-polyester,COOLCELL izzadás elvezető szövet, mely kiváló hőmérsékletszabályzó,így szélsőséges időjárásban is kitűnő viselet

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

21 990 Ft‎

Rengeteg szurkolója van az olasz válogatottnak. Ez nem véletlen, hiszen az egyik legsikeresebb csapatok közé tartozik a világon. Ezt kihasználva az alakulat piacra dobta kék, Italia feliratú, puma, hivatalos pulóverét, amely a szurkolók nagy kedvence. Ebben megmutathatod, hogy melyik válogatott elkötelezett rajongója vagy. Tökéletes kiegészítője az őszi és tavaszi kollekciónak, mivel rendkívül jó hőtartó képessége és anyaga miatt a hidegebb időben sem fázunk meg benne. Remek ajándék lehet ez születésnapra és névnapra is.A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.A hölgyek és az Olasz válogatottal szimpatizálók legnagyobb bánatára, a válogatott jutott ki az Oroszországi világbajnokságra óriási csalódást keltve a futball kedvelők körében.

A termék főbb jellemzői:

-Olasz válogatott sötétkék színű pulóver
-Hivatalos,2018-19-as eredeti Puma termék
-Elöl Italia felirattal
-Vasalt Puma logó
-Elöl Italiafelirat és szövetségi  címer
-Négy csillag mely szimbolizálja a Squadra Azzurra által megnyert világbajnoki címek
 számát


A termék a 2018-19-es Puma kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában