Olaszország kapucnis pulóver 2022/23 (sötétszürke)

Olaszország kapucnis pulóver 2022/23 (sötétszürke)

Új termék

Olaszország kapucnis pulóver 2022/23

Anyaga:

100% pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Hamarosan kezdetét veszi a 2024-es Európa Bajnokság selejtező sorozata, azonban ez az év nem csak ezért lesz fontos az olasz válogatott számára, hanem azért is, mert a Nemzeti Ligája A divíziójában Spanyolországgal mérkőznek meg Roberto Mancini fiai a fináléba jutásért, ahol a Horvátország – Hollandia kettős közül kerülhet ki az ellenfél. Fontos mérkőzések várnak tehát az Azzurrira, akik számítanak rajongóik támogatására is. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyben végig szurkolhatod az összes mérkőzésüket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétszürke színű, puma logóval és nemzeti címerrel ellátott, belebújós és kapucnis pulóvert. Kényelmes és meleg anyagának köszönhetően a hűvösebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén, egy farmerral felvéve sportos megjelenést biztosít mindenki számára. Nagyszerű ajándékként szolgálhat ez egy születésnapon vagy akár névnapon is. Siess, rendeld meg még ma

A termék főbb jellemzői:

-Olaszország kapucnis pulóver, sötétszürke színben
-Hivatalos 2022-23-es Puma termékl
-Puma logó
-Vasalt szövetségi címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass az Azzurrinak. A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában