Olaszország nadrág 2022/23

Olaszország nadrág 2022/23

Új termék

Olaszország nadrág 2022/23

 Anyaga:

100%-polyester, COOLCELL izzadás elvezető szövet, mely kiváló hőmérsékletszabályzó, így szélsőséges időjárásban is kitűnő viselet

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

18 990 Ft‎

Ha még nem szerezted be azokat a termékeket, amelyekben az olasz válogatott tagjai, köztük Federico Chiesa, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jorginho is utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatót, akkor ne várj vele tovább. Rendeld meg nálunk az Azzurri hivatalos, sötétkék színű, puma logóval és nemzeti címerrel ellátott melegítő alsóját. Rendkívül kényelmes, így bárhová tökéletes viseletet nyújt. Szurkolj ebben a soron következő Európa Bajnoki selejtezőkön, ahol szükség lesz a buzdításra, ugyanis olyan válogatottakkal kell megmérkőzniük a németországi tornára való kijutásért, mint Észak – Macedónia, Ukrajna, Anglia, vagy Málta. Lepd meg ezzel szeretteidet vagy barátaidat születésnapjukon esetleg névnapjukon és örüljetek együtt a sikereknek. Siess, vásárold meg még ma, nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Olasz válogatott sötétkék színű nadrág
-Hivatalos, 2022-23-as eredeti Puma termék


A termék a 2022-23-es Puma kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A nadrágot úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában